Λουκάς Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Κερατέας

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Αγαπητοί συμπολίτες,

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν έχει να κάνει με την κοινωνική ή επαγγελματική μου ολοκλήρωση.

Αυτή την έχω πετύχει με μεγάλη προσωπική προσπάθεια, την στήριξη της οικογένειας μου αλλά και τη δική σας αγάπη.

Θέτω την υποψηφιότητά μου στη κρίση σας με μόνη πρόθεση να βοηθήσω και όχι να βολέψω, να αναδείξω τα προβλήματα και τις ανάγκες και όχι να αναδειχθώ, να κερδίσω την εκτίμηση σας με το έργο μου και όχι την ψήφο σας με τις υποσχέσεις μου.

Θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση σας με την ελπίδα να σταθώ στο πλάι σας αξιοποιώντας την εμπειρία και την γνώση μου για τον τόπο και τα προβλήματα του.

Η 4ετής θητεία μου ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. 'ΚΕΦΑΛΟΣ', μου έδωσε τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθώ στην οργάνωση της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για άτομα βρεφικής, παιδικής και τρίτης ηλικίας και για άτομα ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων ώστε να ευοδωθεί η κοινωνική και εκπαιδευτική ανάπτυξη του τόπου μας.

Η επταετής μου θητεία ως πρόεδρος του Συλλόγου ΕμποροΕπαγγελματοΒιοτεχνών Κερατέας – Κουβαρά (2011-2018) μου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσω δημιουργικά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα μαζί με τους συναδέλφους εμπόρους, επαγγελματίες και βιοτέχνες της Λαυρεωτικής, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων και δρόμων ανάπτυξης της περιοχής.

Η ενασχόλησή μου με το ποδοσφαιρικό σωματείο Α.Π.Σ. Κεραυνός – Κερατέας από το 2016 εώς σήμερα, με επίκεντρο τα τμήματα υποδομών, είχε και θα έχει στο κέντρο της προσοχής τον αθλητή – παιδί, στοχεύοντας στην ανάδειξη των κοινωνικά θετικών λειτουργιών του αθλητισμού.

Σας ζητώ να με στηρίξετε και εσείς, με την ψήφο σας σήμερα, αλλά και με τις προτάσεις και την εποικοδομητική κριτική σας αύριο.

Σας ζητώ να στηρίξετε την προσπάθεια του Δημήτρη Λουκά και της Δημοτικής Καινοτομίας.

Στις εκλογές της της 8ης Οκτωβρίου, ψηφίζουμε Λουκά Δημήτρη για Δήμαρχο και Λουκά Κωνσταντίνο για Δημοτικό Σύμβουλο

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

• Γεννήθηκα το 1973 στο Μόντρεαλ του Καναδά
• Κατοικώ στην Κερατέα απο το 1979.
• Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά.
• Έχω σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
• Από το 1999 έως σήμερα έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε πολλές θέσεις ειδικότητας όπως μηχανικός παραγωγής, σε τμήμα ανάπτυξης (RND) και ως τεχνικός ασφαλείας.
• Από το 2007 έως σήμερα εργάζομαι ως υπεύθυνος παραγωγής & τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτική εταιρία στο ΒΙ.ΠΑ. Κερατέας.
• Επίσης ασκώ ελεύθερο επάγγελμα ως μηχανολόγος μηχανικός και τεχνικός ασφαλείας.
• Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Π.Σ. Κεραυνός Κερατέας την περίοδο 2014-2019.
• Πρόεδρος του ΕμποροΕπαγγελματοΒιοτεχνικού συλλόγου Κερατέας – Κουβαρά την περίοδο 2011-2018.
• Από το 2019 έως τη λήξη της θητείας μου το 2023, διετέλεσα πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής, υπεύθυνος για τα τις δομές Κ.ΑΠ.Η., ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και Κ.Η.Φ.Η.