Δέδες Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Γεννήθηκα στις 21 Ιανουαρίου του 1971 στη Αθήνα. Το γραφείο μου βρίσκεται στην διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 35.

ΣΠΟΥΔΕΣ
Έχω σπουδάσει Νομική και Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Bologna και του Urbino στην Ιταλία. Είμαι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Νομική Επιστήμη. Έχω Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Ξένες Γλώσσες: Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Έχω διατελέσει από το 1999 έως και σήμερα Καθηγητής Δικαίου της Ελληνικής Αστυνομίας, Εκπαιδευτής Δημοσίων Υπαλλήλων στο Υπουργείο Εσωτερικών, Νομικός Σύμβουλος σε σειρά Εταιρειών, ΔΕΚΟ και ΜΚΟ καθώς και συνεργαζόμενος δικηγόρος σε αυτές, Επιστημονικός Συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων και Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Παράλληλα διατηρώ από το 1999 Δικηγορικό Γραφείο στην πόλη της Αθήνας και είμαι Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Την δεκαετία του 90’ υπήρξα ενεργό μέλος της ΔΑΠ Εξωτερικού και της ΟΝΝΕΔ.
Από το 2000 και έπειτα έχω διατελέσει Τομεάρχης στην Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και Συνεργάτης της Γραμματείας Ετεροδημοτών της Ν.Δ. Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 υπήρξα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Νότιο Τομέα της Αττικής με τον Συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», όπου ήρθα τρίτος σε σταυρούς.
Στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015 υπήρξα Υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ στην Περιφέρεια Αττικής, όπου ήρθα όγδοος σε σταυρούς.