Αντώνης Κωστάλας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαυρεωτικής

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες


Φίλες και Φίλοι,

Προσπαθώντας να σκιαγραφήσει κανείς την προσωπικότητα ενός πολίτη στηρίζεται σε τρία βασικά χαρακτηριστικά:

- Στην Ιστορία του:
Ονομάζομαι Αντώνης Κωστάλας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λαύριο όπου δραστηριοποιούμαι πολιτικά και επαγγελματικά. Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός γιου. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου το έχω αφιερώσει στην ενασχόλησή μου με τα κοινά. Έχω διατελέσει σύμβουλος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα, στην Ολύμπικ Μαρίν και σε άλλες επιχειρήσεις.

- Στο Έργο του:
Μέσα στην πολιτική πορεία μου έχω συνεργαστεί με πολλούς συμπολίτες μας από τη Λαυρεωτική και έχω διδαχθεί από τη γνώση και την εμπειρία τους.
Βήμα - βήμα με υπομονή και σεβασμό διετέλεσα πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου, της ΓΣΕΕ, ιδρυτικό μέλος συλλόγων και από το 2006 ως και σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος. Από το 2015 ως και σήμερα είμαι εντεταλμένο μέλος της ΔΕΥΑΤΗΛ, της Δημοτικής Επιχείρησης που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί όλα τα έργα υποδομών που αφορούν στην ύδρευση και αποχέτευση.

- Στο Όραμά του:
Μαζί με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Λουκά, έχουμε διαμορφώσει μια πολυετη σχέση αλληλοεκτίμησης και συνεργασίας προς όφελος των πολιτών και της Λαυρεωτικής στην οποία ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Σε αυτήν την πορεία καταφέραμε πολλά. Δημιουργήσαμε την ελπίδα και τις βάσεις για μια Λαυρεωτική συνώνυμη της πρωτοπορίας και της καινοτομίας.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 δηλώνω παρών επιθυμώντας να μου δοθεί για μια ακόμα φορά η ευκαιρία να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ολοκλήρωση όλων των υποδομών, στη δημιουργία επενδύσεων και θέσεων εργασίας με τις γνώσεις, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά μου.
Το δικό μου όραμα ταυτίζεται με το όραμα του κάθε πολίτη χωριστά: Να ζούμε και να εργαζόμαστε σε μια περιοχή ασφαλή και όμορφη εμείς και τα παιδιά μας.

Ας φτιάξουμε τον τόπο που όλοι έχουμε ονειρευτεί!

Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με πάθος γι' αυτό!

Με εκτίμηση
Αντώνης Κωστάλας